Wat we doen

Vliegenramen Delavie is een gespecialiseerd bedrijf in het plaatsen van vaste vliegenramen en schuifdeuren. Wij leveren kwalitatieve projecten af en dit alles in samenspraak met de klant. De beste keuze en de laagste prijs vindt u in ons uitgebreid assortiment.

Wat zijn de voordelen

In de zomer heeft u vaak last van insecten die uw huis binnen komen als u de deur laat openstaan. Vliegenramen en vliegendeuren zijn essentieel tijdens het warme weer en lossen dit vervelende probleem meteen op! Onze vliegenramen en vliegendeuren zijn diervriendelijk en van goede kwaliteit.

De vliegenramen en vliegendeuren zijn gemakkelijk te (de)monteren door het klemsysteem. Dit is efficiënt want als de zomer voorbij is, kunt u ze binnen bewaren waardoor de vliegenramen en vliegendeuren beschermt blijven als u ze niet nodig hebt.

Vliegenramen zijn de goedkoopste en meest doeltreffende manier om uw woning te verluchten en kleine beestjes buiten te houden. Vraag een vrijblijvende offerte aan : 0476 982 682.

Hoe gaan we te werk

Wij komen bij u ter plaatse om alles nauwkeurig op te meten. Nadien maken we een offerte en contacteren wij u om deze te bespreken.

Contacteer ons

Indien u meer informatie wenst over onze vliegenramen of -deuren, contacteer ons gerust. Alle informatie kunt u terugvinden op onze contactpagina.

800

Tevreden klanten

12500

Uren werk

1200

Realisaties